Рекламные шоколадки - чудовий спосіб нагадати про себе

Просування бренду може відбуватися у багатьох сферах. Один із них — створення рекламних гаджетів, на яких наносяться контактні дані, логотипи, графіка та основна інформація про ту чи іншу діяльність.

Рекламні шоколадки – відмінний варіант для проведення рекламної кампанії серед потенційних клієнтів, учасників конференцій, ярмарків, заходів та різноманітних заходів. Ідея проста – невеликий солодкий подарунок від компанії покликаний популяризувати її імідж, а також зміцнити позитивні асоціації одержувачів із цією компанією.

Існує можливість розробити унікальні шоколадні цукерки різних форм, розмірів та упаковок, а також розмістити на них вибраний логотип https://www.asapservice.com.ua/catalogue/solodki-podarunky/shokolad/. Сучасні компанії працюють з використанням сучасних технологій друку, завдяки яким замовлена графіка виглядає розбірливо та привабливо.

Рекламні шоколадки – ідея для подійного маркетингу

  • Оригінальні промо-шоколадки, прикрашені логотипом бренду, підійдуть як подарунки на великих галузевих заходах і не тільки. Оригінальна форма упаковки привертає увагу потенційних партнерів та зацікавлених сторін.
  • Можна використати шоколадні цукерки, упаковані в незвичайні коробочки, у вигляді льодяників на паличці, а також цукерки, прикріплені до листочків та підвісок.
  • Дрібниця у вигляді шоколаду може спонукати відвідувачів ознайомитися з пропозицією цього бренду, а також встановити подальші ділові контакти.
  • Шоколадні цукерки в індивідуальній упаковці з логотипом. Можна роздавати на стендах, оскільки вони надійно закріплені, гігієнічні та безпечні для вживання в їжу. В пропозиціях представлені солодощі різних смаків, форм та розмірів, завдяки чому легко спроектувати зовнішній вигляд рекламних солодощів, який вписуватиметься у характер бізнесу конкретної компанії.

Шоколадки з вашим логотипом

Варто придбати запас акційних солодощів, які можна буде поширювати як для збільшення охоплення бренду, так і серед співробітників.

  • У асортименті компаній є шоколадні цукерки з випадковим принтом, які ідеально підходять для подарунка на свята (Різдво, Великдень), а також корпоративних заходів або вечірок.
  • Шоколад може входити до складу подарункового пакування з подарунками або використовуватись окремо.
  • Це також чудовий подарунок для дітей, які відвідують філії чи офіси разом зі своїми батьками.

Можна замовити друк на колективній упаковці, листівках, етикетках та фользі. Окремі продукти можна друкувати прямо на шоколаді. Друк проводиться з використанням харчових барвників, які повністю безпечні для споживання і в той же час дозволяють наносити на виріб графіку з фотографічними деталями. Шоколадки з логотипом випускаються у вигляді класичних платівок, розділених на фрагменти, а також цукерки меншого розміру у формі яєць, зірочок чи тварин. При розміщенні замовлення вартість кожної реалізації визначається відповідно до конкретних вимог замовника.

Реклама: