База отдыха, Центр развлечений «Чорна Гора» Виноградов, Закарпатская обл.


Між скелястими горами розмістився райський куточок, що гармонійно співіснує з багатовіковими стовбурами дерев та швидкоплинною гірською річкою Тиса. Саме сюди роками приїздили жителі Виноградівщини та найближчих міст. Величезне озеро вподобали як великі так і малі відпочиваючі, а з часом навіть найближчі сусіди з інших країн залюбки проводили уікенди та урочисті події на берегах озера в затишку широколистих дерев.

З часом озеро ставало все занедбанішим, адже не кожен вмів знайти спільну мову з природою, та культурно проводити час, прибираючи за собою рештки відпочинку та сміття.

Ситуація кардинально змінилася кілька років тому, коли в цій чудовій місцині розташувалась зона відпочинку з розважально-готельним комплексом «Чорна гора». З тих пір, кількість відпочиваючих збільшилась в геометричній прогресії. Інфраструктура, що була розвинута навкруги лише збільшувала кількість відпочиваючих.Розважально-готельний комплекс “Чорна Гора”Чудовий ландшафтний дизайн, фонтани, бесідки та альтанки, водяні гірки, мангали для приготування шашликів та інших національних блюд – все це до послуг гостей.

Будь-хто з відпочиваючих може замовити альтанку чи бесідку, або ж розміститися з друзями та родиною під лагідними променями сонця і могутніми кручами чорної гори. Ресторан, що не лише своїм дизайном, але і чудовою національною та українською кухнею гостинно відчиняє двері для гостей.

Готель з мальовничими пейзажами за вікном та затишними номерами готовий в будь-який час прийняти відпочиваючих. А що казати про дозвілля – це не лише традиційні водні забави, а і спуски на байдарках, скала лазіння, екскурсії, водні атракціони, а в найближчій час і гірські велосипеди. Для шанувальників історії та культури гостинно відкрив двері готель «ВИНОГРАДІВ», розташований в центрі однойменного міста поблизу історичних та культурних пам’яток. Тут і старовинний костьол і палац барона Жигмунда Перені і руїни старовинного замку Канків, овитого численними легендами.

МИ З РАДІСТЮ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

На території розважально-готельного комплексу “Чорна Гора” є озеро глибина якого до 8м.
На березі є альтанки: 26 малих (на 10 осіб), 2 середні (на 20 осіб) та одна велика яка вміщує до 40 осіб.
А також волейбольний майданчик, басейн (дитячий басейн), дитяча гірка, батут та ін.
Варто знати, що вхід є безкоштовним для усіх проживаючих в готелі “Чорна Гора”!


До ваших послуг: 2 ресторани, бар, басейни, сауни, фонтани, альтанки, мангали, водяні гірки, батут, зоопарк, канатна дорога, роуп-джампінг, тир, волейбольна площадка та багато ін.

А також, затишні готельні номери типу: стандарт, на пів люкс, та люкс, з усіма зручностями.

Розважально-готельний комплекс «Чорна Гора» - це відпочинок для усієї сім’ї, друзів та веселої компанії.

К сожалению, База отдыха, Центр развлечений «Чорна Гора» в Виноградове еще не подключен(а) к системе онлайн бронирования bron-line.com
Рейтинг 1.00 из 5. Всего комментариев:
База отдыха, Центр развлечений Чорна Гора

Адрес: Виноградов , Урочище Виннички .

Телефон: +380978498943 .

  • 1.00
    Ліля
    За 3 тижні до заселення ми мали оплатити, ми телефонуємо і нас повідомили, що броні вже немає.
    Раніше відпочивали. Територія гарна, персонал хамовитий і не відповідальний.
    12.08.2020 г.
  • 1.00
    Ок
    Жах! Від душовоі кабіни впали дверцята на ногу. В Виноградові хірург зашив...від керівництва 0 пояснень, 0 вибачень, просто мовчки віддали грощі за номер! Ви спочатку полагодіть номери, а потім ставте ціни! Чекаю вибачень і компенсаціі! Номер і ксерокси документів маєте... бо в мене від вас залишився шрам на все життя!
    11.07.2019 г.
  • 1.00
    fiska15
    Відпочивали в серпні 2017 зовсім не сподобалось.Природа красива але обслуговування жахливе.Дитина добре плаває і пірнає але виявляється їй не можна бо всього 10років хоч заплатили як за дорослу."Рятівник"ходив за нами по пятах і зудів не можна не можна зіпсував весь відпочинок.Коли в лягушатнику дитині зїхали на голову ніхто не бачить а що дитина пірнає з батьками то вже проблема.
    20.08.2017 г.
  • 1.00
    Жана
    Не рекомендую всем пражывали 3 дня всегда были проблемы,там несять, туда нельзя за всього плати и если заплатил свьоравно не так как хотелось бы. Деньги на ветер
    17.07.2017 г.

Новый отзыв



Другие места в Виноградове

База отдыха, Центр развлечений «Чорна Гора»1.0054

Реклама: