Відпочинок у Трускавці

Одне з найдавніших міст Західної України – Трускавець – знаходиться у Львівський області, всього в декількох кілометрах від найбільшого міста цього регіону. Незважаючи на те, що курорт тут почав розвиватися лише у дев’ятнадцятому столітті, сам Трускавець існував задовго до того, як на його території були знайдені джерела мінеральної води.

Перші поселенці заснували тут місто у п’ятому столітті нашої ери – але це поселення існувало не довго: пізніше воно стало місцем кровопролитної війни між готами та римлянами. До того, як почав розвиватися курортний напрямок відпочинку, у Трускавці добували сіль – ще за часів Київської Русі місцеві жителі збудували фортеці та монастир. На сьогоднішній день руїнами давніх замків можна помилуватися, прогулюючись по вулицям міста.

Головною пам’яткою Трускавця є його природа, адже він з усіх боків оточений неймовірно гарним лісом, чиї стежки можна досліджувати нескінченно довго. Деякі готелі та санаторії пропонують своїм гостям можливість вивчити ліс на екскурсіях.

Отель «Вилла Моцарт» Трускавец – цены 2021, фото, отзывы – официальный сайт «Трускавец.Тревел»

Вілла «Моцарт» у Трускавці

Вілла Моцарт Трускавець – це одне з найкращих місць для відпочинку в цьому курортному містечку, адже вона є представником класу люкс. «Моцарт» розташований недалеко від центрального бювету та пропонує своїм гостям розміщення в комфортних номерах, оснащених усіма необхідними зручностями.

Усі, хто зупиняється на відпочинок у віллі «Моцарт» відмічають високу якість обслуговування, дружній персонал, комфортне проживання та затишок. У Трускавці можна насолодитися неквапливим ритмом життя, природою, чистим гірським повітрям та неймовірною атмосферою.

В інфраструктуру готельного комплексу класу «люкс» входять:

  • Власний ресторан, де кожен може скуштувати ароматні страви місцевої кухні.

  • Гарне лобі, де можна відпочити, а також скористатися швидкісним вай-фаєм.

  • Послуги пральні та хімчистки.

Вілла «Моцарт» не може похвалитися власною лікувальною базою, але медичний центр розташований в декількох кроках від готелю – у «Трускавці – СБУ». Медичний комплекс пропонує гостям вілли можливість отримати консультацію у спеціалістів, а також пройти курс лікування та профілактики різних захворювань завдяки цілющим властивостям мінеральної води з місцевих джерел.

Трускавець – одне за найдавніших та найліпших міст для оздоровлення та відпочинку, адже від курорту за декілька годин можна дістатися до Львову.

Реклама: