Пригоди у Кракові: знайомство з багатою історією та культурою міста всього за 25 доларів

Краків – незвичайне та неймовірно красиве місто у Польщі, яке варто відвідати кожному туристу, який побуває в цій країні. Роздумуючи про поїздку туди, не забудьте про страхування туристів, адже це найважливіша складова спокійного відпочинку. З його багатою історією, культурою та архітектурою, місто є одним з найпопулярніших туристичних напрямків в Східній Європі. 

Якщо ви плануєте відвідати це чудове місто, але маєте обмежений бюджет на квитки, не хвилюйтесь! В даній статті ми пропонуємо вам сім захопливих пам'яток Кракова, які ви зможете відвідати, і при цьому вкластися лише у 25 доларів. Поїхали!

Вавельський замок (12 доларів)

Відвідання Вавельського замку – це незабутнє пригода в самому серці Кракова. Вартість вхідного квитка для дорослих становить приблизно 12 доларів, і ви зможете насолодитися екскурсією по цьому величному замку, де ви побачите королівські палацові камери, собор Святого Станіслава та багато інших цікавих місць.

Вавельский замок

Ринок Святого Марії (безкоштовно)

Прогулянка по Ринку Святого Марії, який є одним з найбільших середньовічних ринків у Європі, не обійдеться вам ні в один долар. Ви зможете насолодитися атмосферою міста, дивлячись на чудову архітектуру, відвідати місцеві магазини та кафе і навіть побачити щоденний виступ Трубчикового хору з вежі церкви Святого Марії.

Краківський багнет (приблизно 4 долари)

Ця вежа висотою 70 метрів є символом Кракова і надає чудовий вид на місто. За невелику плату, приблизно 4 долари, ви зможете піднятися на верхній рівень вежі і насолодитися захоплюючим панорамним видом на старовинний Краків.

Центральний парк Планетарій (околиця 8 доларів)

Це прекрасне місце для відпочинку та розваг у центрі міста. За вхідний квиток вартістю близько 8 доларів ви зможете насолодитися прогулянкою по парку, відвідати планетарій та побачити захоплюючі шоу про всесвіт.

Парк Кракова (безкоштовно)

Відвідання парку є чудовим способом насолодитися природою та відпочинком під відкритим небом. Парк Кракова є одним з найбільших міських парків у Європі і має безліч зелених насаджень, величезні газони та мальовничі стежки для прогулянок. Ви можете відвідати парк безкоштовно і насолодитися його красою.

Важливо: подбайте про свою безпеку!

Ніщо так не псує відпочинок, як непередбачувана травма або хвороба. Лікуватися за кордоном дійсно неприємно: починаючи від цін, які дуже сильно відрізняються від українських, і закінчуючи неможливістю записати на прийом день у день самостійно.

Розв'язати цю проблему допоможе туристичне страхування. Придбайте страхування для виїзду за кордон і не переймайтесь: страхування туристів забере усі клопоти з доставкою ліків і записом на прийом на себе.

Реклама: