Фінансова допомога українцям від Канади

Фінансова допомога в Канаді для українців стала надзвичайно важливою і значущою у сучасних умовах. Канада визнала необхідність підтримки українського народу в економічному розвитку та подоланні складнощів, що виникли з війною. А українці, які приїхали за програмою CUAET, можуть отримати від канадської влади певну грошову допомогу.

Зважаючи на це, надається послуга доставки паспорту на вклейку канадської візи що є дуже важливою складовою процесу оформлення візи. Canada-visa забезпечує професійну доставку паспорту, забезпечуючи безпеку та вчасну доставку документів замовникам. Завдяки цій послузі українці, які збираються подорожувати до Канади, можуть зручно і швидко подати свої паспорти на вклейку візи. Забезпечення надійності та швидкості цього процесу є пріоритетним для нас. Ми маємо досвід у співпраці з канадським посольством і знаємо всі вимоги щодо доставки документів.

Кому надається грошова допомога

Грошова допомога надається українцям в Канаді, які приїхали за програмою CUAET та отримали таким чином тимчасовий захист.  Розмір допомоги зазвичай становить 3000 канадських доларів, в залежності від складу сім’ї та того, чи є інвалідом хтось із членів родини. Для набуття права на виплати біженцям в Канаді вам потрібна буде відмітка про набуття статусу тимчасового резидента та відкритий рахунок в банку.

Що потрібно для отримання

Що потрібно

До того, як отримати допомогу в Канаді, потрібно зробити декілька кроків: 

  • Через портал My Self Serve, або в офісі організації, чи за телефоном (оператори спілкуються на 140 мовах) подати заявку.
  • Вказати в заявці свою електронну адресу, ID, номер карточки соціального страхування.
  • Дані базового облікового запису. 
  • Інформацію про доходи та активи.

Допомога сплачується кожного місяця у розмірі:

  • 935 доларів для самотньої дорослої людини;
  • 1770 отримує сім’я до чотирьох людей;
  • 1358 доларів отримують самотні інваліди;
  • 2193 долари отримає сім’я з чотирьох людей, де є дорослий інвалід.

Єдиноразова допомога біженцям в Канаді

Єдиноразова допомога біженцям в Канаді

Окрім цього, для усіх біженців з України існує єдиноразова грошова допомога, яку можна отримати, якщо ви приїхали як біженець за програмою CUAET. Ця допомога складає 3 тисячі канадських доларів на кожного дорослого біженця, та 1,5 тисячі отримує дитина віком до 17 років. 

Якщо у вас залишились ще питання, як оформити допомогу біженцям в Канаді, ви завжди зможете звернуться до профільної компанії, або безпосередньо в офіс центру надання допомоги. Експерти цих організацій з радістю нададуть вам необхідну інформацію та дадуть поради щодо процедури оформлення. Вони допоможуть вам зрозуміти всі вимоги та кроки, які потрібно здійснити для успішного оформлення виплат для біженців в Канаді.

Реклама: