Усадьба, Частный сектор «Валентини» Дениши, Житомирская обл.


Запрошуємо Вас відпочити з насолодою!

Навколишня, нечепана цивілізацією природа назавжди запамятається вам приємними спогадами в любу пору року. Наші краї також багаті на визначні пам'ятки, що дає можливість самоорганізації культурного туру. Для любителів активного відпочинку є багатьом відомий Денишівський скеледром.

Теплі прийми господині тільки посприяють налагодженню вашого душевного спокою, що у свою чергу обернеться вам більш якісним життям. Дивовижна місцевість в усіх напрямках: гриби, полювання та рибалка із власного ставочку, чи із річок Бобрівка та Тетерів, в тому числі і на надовувному човені, задовільнять ваші духовні потреби воз'єднання із нашою ненькою Землею. У вашому розпоряджені є також велосипеди. Єкологічно чисті продукти власного виробництва та місцевих мешканців дадуть вам гарантію здорового та смачного харчування на любий розсуд. Чи Ви приїхали на лікування в санаторій "Дениші", на полювання або рибалку, чи просто подорожуєте нашими краями, "Валентина" пропонує вам погостювати на дачах сімейного пансіону. Дачі обладнанні усіма зручностями за останнім словом технології, що відповідно придасть вам великого відчуття комфорту на лоні природи.

Опис дачі "Валентина":

3-х поверховий добротний дім:
1й – тераса, парасоля від сонця/дощу + УФО, простора прихожа в сполученні із кухнею, душова, сан. вузел, г/х вода, підігрів підлоги, ел.вентиляція;
2й – гостинна, більярд, спальня, балкон з видом на копанку та ліс;
3й – спальня, бібліотека.

Обладнання та забезпечення

Меблі, чистий постіль, посуд, мангал, сковорода для вогнища, ел.комфорка, ел.духовка, кавоварка, посудомийна машина, пральна та сушильна машина, холодильник, 2 телевізори, супутникове телебачення, DVD + диски, автономне опалювання, праска, подвійні вхідні двері, решітки на вікнах, сітки від комах на дверях.

Для дітей

Іграшки для гри в пісочку, гамак, гойдалка, мотузкова драбина, кільця спортивні, велосипеди.

Харчування

Самостійне приготування. Овочі, фрукти та інші продукти домашнього виробництва по замовленню. Їдальня, кафе в санаторію "Дениші".

Інше

Книжки, палатка, надувний човен, рибальське знаряддя. Територія знаходиться в тупику вулиці, огороджена, газон, з виходом у ліс. Приємні та товариські сусіди, в т.ч. Кияне.

Завітайте до нас, ми відкриті всесезонно.

К сожалению, Усадьба, Частный сектор «Валентини» в Денишах еще не подключен(а) к системе онлайн бронирования bron-line.com

Ваш отзыв может стать первым.
Оставьте свой отзыв, если вам есть о чем написать.

Новый отзыв



Другие места в Денишах

Реклама: