База отдыха «Газовик» Грибовка, Одесская обл.


Південь Одещини – один з мальовничих районів Чорного моря. Рекреаційний регіон – Затока, Кароліно-Бугаз, Грибівка – широковідомий, як популярний курорт на півдні України. Він знаходиться в 50-ти км від перлини півдня України – міста-героя Одеси, у 20-ти км від міста Іллічівська, у 30-ти км від міста Білгород-Дністровський, відомого стародавнім городищем Тіра і Аккерманською фортецею, та 15-ти км від райцентру смт. Овідіополь. Саме тут в екологічно чистому куточку знаходиться курорт Грибівка, на теренах якого розташована база відпочинку «Газовик» апарату філії «Агрогаз» ДК «Укртрансгаз» НАК «Нафтогаз України».

Курорт Грибівка унікальний тим, що знаходиться у неповторній красі місцині між Чорним морем і Дністровським лиманом. Лікувальними чинниками курорту є багатокілометрові береги з природними оксамитовими пляжами, які вкриті дрібним чистим кварцевим піском, і лагідне Чорне море, морська вода якого характеризується значною мінералізацією, а лікування морем «таласотерапія» - активний терапевтичний засіб, який приписаний при багатьох людських хворобах.

База відпочинку «Газовик» розташована в 27 км. від м. Іллічівськ та в 50 км. від м. Одеса, в селі Грибівка.

На території бази відпочинку розташовані: їдальня, магазин, бар з літнім майданчиком, волейбольний майданчик, капличка, власна артезіанська свердловина глибиною 140 м., автостоянка, облаштована пляжна територія и чудовий дитячий майданчик.

База відпочинку "Газовик" у Грибівці являє собою 3-поверхову будівлю квартирного типу та 18 одноповерхових 3-комнатных котеджів зі всіма зручностями. В номерах є всі необхідні меблі та побутова техніка. Всього 94 номери на 198 ліжко-місць.

К сожалению, База отдыха «Газовик» в Грибовке еще не подключен(а) к системе онлайн бронирования bron-line.com

Ваш отзыв может стать первым.
Оставьте свой отзыв, если вам есть о чем написать.

Новый отзыв



Другие места в Грибовке

Реклама: