База отдыха «Ранок» Рыбаковка, Николаевская обл.


База отдыха "Ранок" в с. Рыбаковка, Николаевской области приглашает всех провести свой отпуск на берегу Черного моря. К вашим услугам предоставляются комфортабельные номера следующего типа:

  • Номер с кондиционером. Возможно размещение от 2 до 4 человек. Предоставляем дополнительное место на матрасе.
  • Номер без кондиционера. Возможно размещение 2-х человек с дополнительным местом на матрасе;
  • Хостел в корпусе столовой. Предоставляется место в комнате.
  • Хостел в админ корпусе. Предоставляется место в комнате.
  • Хостел в полуподвале. Предоставляется место в комнате.

В номерах: мебель, душ, телевизор, холодильник, Wi-Fi.

На территории:

  • столовая:
  • охраняемая парковка;
  • бильярд;
  • теннис.

База отдыха "Ранок" в Рыбаковке ждёт вас на отдых на берегу Черного моря. Мы обеспечим комфортный отдых для всей семьи.

К сожалению, База отдыха «Ранок» в Рыбаковке еще не подключен(а) к системе онлайн бронирования bron-line.com
Рейтинг 2.00 из 5. Всего комментариев:
База отдыха Ранок

Адрес: Рыбаковка , с. Рыбаковка .

Телефон: +380636173484 .

  • 1.00
    Юлія
    Розповім про їдальню на базі. На вечерю вареники зі шматочком огірка і компот (це коштує 80 грн? і до чого тут огірок, вареники завжди подавалися зі сметаною). На пляжі вареники з картоплею і сметаною коштують 40 грн. Невже у вас ресторанні ціни за вареники,які ви просто придбали і зварили? На наступний день обідали 45 хвилин і не тому,що ми так довго смакували. Подали суп гороховий (ніякий),компот і рулет з маком(хоча у меню було написано пончик,але минулого дня було Маковея,і що не розкупилося з рулетів віддали відпочиваючим,не пропадати ж добру),через хвилин 15 подали друге,а за салат зовсім забули. Принесли,коли нагадали. І це коштує 100 грн. за обід? І витрачені нерви і спорчений настрій за свої ж кошти?Невже у засобах громадського харчування подається перше,компот,булки,а тоді друге і салат в кінці по нагадуванню? Це просто неповага до відвідувачів. Але техперсонал і поліція харчувалися вчасно,у них годинних затримок з прийняттям їжі не було. Ми не один рік харчувалися у вас,колись було смачно,а з кожним роком все гірше і гірше. Зазвичай писали відгуки,щоб застерегти інших. У адміністрації своє бачення-простіше видалити відгук чим покращити обслуговування, публікуються тільки хвалебні оди. Не буду здивована,якщо і цей відгук буде видалено.
    16.08.2021 г.
  • 1.00
    Юлія
    Харчувалися на базі "Ранок"(тепер вона має іншу назву,але від цього нічого абсолютно не змінилося).Ціни на обіди і вечері достатньо високі(відповідно 100 і 80 грн.). Спочатку все ніби було нормально. Дуже стало неприємно,коли на вечерю подали вареники з картоплею і шматочком малосольного огірка (це,мабуть,по Клопотенко,бо зазвичай вареники подають зі сметаною????) і компот.Невже це коштує 80 грн? Ви ж ці вареники не ліпили,просто купили. На пляжі вареники зі сметаною коштують 40 грн. У вас же не ресторан!!!! Таке враження,що просто не хотіли нічого готувати. На наступний день на обід подали суп гороховий,компот, замість пончика у меню був рулет з маком (може тому,що вчора було Маковея і не всі рулетики розкупили,тому їх мають доїсти відпочиваючі?), а потім через хвилин 15 друге. За салат зовсім забули. Невже зараз так накривають на стіл? (Спочатку перше,компот,булочка,тоді друге і в кінці салат?) Ми обідали 45 хвилин і не тому,що повільно їли!!!!!! Хочу запитати працівників їдальні:""Ви своїм працівникам і поліції теж так подаєте їсти,вони теж їдять майже годину? "Я б цього не писала,але дуже образливо за свої ж гроші почуватися винними. Це ж ваше лице! Сваритися і спілкуватися марно і не хочеться витрачати час і здоров'я. Ми ж знаємо,як у вас раніше смачно готувати! Дуже хотілося,щоб цей відгук не видаляли,а сприйняли критику і змінили все на краще. Мати такий гарний зал,фільтри, обладнання,посуд і не скористатися цим?????? Дуже маю надію,що не видалите відгук. Для себе зробили висновок,що більше до вас "ні ногою".
    15.08.2021 г.
  • 4.00
    Ольга Дидовик
    Я была в прошлом году мне лично в одиночке понравился отдых.Очень приятные люди.Столовая хорошая,зеленая территория,а главное жилье бюджетное.Море рядом.Советую.
    20.04.2021 г.

Новый отзыв



Другие места в Рыбаковке

База отдыха «Ранок»2.0053

Реклама: